Like & Come Join Us !

Detective Conan Movie 6 - Phantom of Baker Street

  


Kanak-kanak luar biasa kepandaiannya Hiroki Sawada-yang, oleh usia sepuluh tahun, adalah sudah satu MIT siswazah sekolah pelajar dan telah dibangunkan satu Tracker DNA perisian-adalah kini dalam peringkat yang terakhir kerja kedua utama beliau, 1 sistem kecerdasan buatan dipanggil bahtera Nuh, dalam satu dikawal ketat bilik. Hiroki telah berada di bawah penjagaan Thomas Schindler, pemilik perisian gergasi Schindler Sdn Bhd, sejak ibunya meninggal dunia. Dia telah diletakkan di bawah program kajian yang ketat dan mempunyai kanak-kanak yang agak kekurangan. Pada malam ini, di bahagian atas bangunan Schindler di mana Hiroki hidup, Hiroki selesai bahtera Nuh, menghantar perisian melalui talian telefon dan selepas, komputer menunjukkan mesej "Noah belayar keluar." Pengawal keselamatan menjadi curiga dan cuba masuk ke dalam bilik Hiroki.. Apabila mereka akhirnya memecah masuk ke dalam bilik Hiroki dengan Schindler, Hiroki tidak di dalam bilik. Rupa-rupanya, dia melompat dari atas bangunan untuk kematiannya. Imej pada skrin komputer beliau menunjukkan belayar bahtera di dalam air dan perkataan "Good-bye Hiroki."
Dua tahun kemudian, di Beika Dewan Bandaraya, Schindler Sdn Bhd, memegang demonstrasi sistem permainan realiti maya yang dipanggil Hujungnya. Ramai kanak-kanak, termasuk Detective Boys, dijemput untuk demonstrasi. Walau bagaimanapun, hanya anak-anak dengan lencana dipilih untuk demonstrasi. Doktor Agasa dan Yusaku Kudo tiba di Dewan Bandaraya. Agasa memberikan Conan Edogawa lencana dan memberitahu Conan bahawa ibunya, Yukiko Kudo, tidak akan berada di sana kerana perjumpaan alumni. Selebihnya silap mata Boys Detective beberapa kanak-kanak dengan bertukar-tukar lencana untuk Yaiber Golden Premium Kad Mereka semua menggunakan lencana dan mengambil bahagian dalam demonstrasi.
Dalam bilik lain, Schindler membunuh Kashimura, salah satu pekerja atas, dan jenis Kashimura dalam mesej yang mati: huruf J, T dan R. Conan mendapati pembunuhan itu dan memutuskan untuk mengambil bahagian dalam demonstrasi itu, dengan harapan bahawa permainan ini akan menyebabkan beliau jawapan. Yusaku mendapati bahawa JTR bermaksud untuk "Jack The Ripper".
Apabila demonstrasi itu bermula, sistem kecerdasan buatan Hiroki, bahtera Nuh mengambil kawalan Hujungnya sistem permainan. Ia memberitahu penonton bahawa jika semua lima puluh kanak-kanak dalam demonstrasi kehilangan permainan, ia akan membunuh anak-anak dengan pecah elektromagnetik yang besar. Kanak-kanak dalam demonstrasi itu diberi pilihan lima peringkat dalam permainan, dan Conan dan Detective Boys memilih peringkat akhir, penciptaan semula misteri 1800 London. Dalam awal permainan, Conan mendapati bahawa ciptaan Agasa tidak berfungsi. Conan dan kawan-kawannya mengesan 221b Baker Street, hanya untuk mendapati bahawa Holmes dan Watson di Dartmoor. Sejak Holmes tidak dapat membantu, kanak-kanak mendapati Kolonel Moran dan Profesor Moriarty. Moriarty memberitahu Conan bahawa beliau melatih Jack Ripper apabila Jack merupakan jalan landak. Profesor memberikan kanak-kanak tahu tentang mangsa yang seterusnya, yang ternyata menjadi Irene Adler, cinta hanya Holmes.
Share this video :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. MO - JAYBEE (MOVIE ONLINE) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger